bland brandbilar o köttfärssås

vad ska man säga`? mesta action på veckor. ett garage på fjällgården brinner. det är en mängd brandbilar o emellys mamma trodde det var hennes brända mackor som var skyldiga,.
livet i bergen e händelserikt.
men nu är johan här och jag e åter en hel människa. han lagar mat åt mej o spöar mej i yatzy. allt e som vanligt. o ikväll ska vi slira fast jag ska slita ut min själ på arbetet imorrn.

thai- stay cool. försvinn inte iväg o gift dej med en fårfarmare.
o STELLA STEFAN HERNSTRÖM. kan du höra av dej kärring????

o till per. keith urban - I wanna love somebody like you  ... saknar saknar saknar. no voy a parar!



C

åre by

Jag bor i Åre. i åre har jag ingen dator. i åre hinner jag inte blogga. för ja sliter ut min kropp o själ på mitt arbete. jag är inte van att arbeta..
men det är kallt o snöigt och jag hinner inte åka skidor. för jag arbetar.
det är bra uteliv. men jag hinner inte gå ut för jag arbetar.

jag ska gifta mej mkt rikt, o aldrig arbeta mer för resten av mitt liv. någon villig?

 jag saknar eder alla, men mi casa s su casa.  PER. kom nu!
vindivil o kärlek

dessutom är 111 mil, 111 mil för mkt...

grattis grattis

om mindre än 8 timmar tuffar sj´s tåg iväg, och borta med vinden är jag..
tack älskade töser för att ni existerar, det blir ensama 4 månander.

MEN det allt handlar om..
Alexander Rosic Sevelin. grattis! nu är du ännu vuxnare än vad du verkar. och jag e mkt nöjd o stolt över att vara din vän. förrutom när du svinar på tunelbanan o luktar kloak dagen efter. men annars e d alltid du..
Volim te

nu ska ja packa pappas kappsäck o kanske ytterst kanske vila mej i form.
tack o smack

mitt liv som gift

om man fick gifta sig med en stad skulle jag o barcelona vara trolovade. dock skulle jag nog vänsterprassla aningens med new york. iaf under hösten.
MEN om jag fick gifta mig med en affär skulle urban outfitters och jag redan vara ute o prova ringar, o sen skulle vi få charmerande ungar som skulle vara förjävligt snyggt klädda. o vår villa skulle vara smockad med häftiga inredningssaker iform av jesus o jimi hendrix tavlor i svartvitt.
jag ska omedelbart skriva ihop ett pm till reinfeldt, om ändring av äktenskapslagar. jag menar, kan man vara gift med berlinmuren så...

tack lisa thambert (namedropping) för en hejdundrade nyårsafton, o fiffi, I FEEL A LITTLE BIT SINGLE RIGHT KNOW.  men mysigt hade vi.

om 4 dagar lämnar jag storstadsdjungeln o betongghettot lidingö , för att en gång för alla vara fjälltös i Åre på riktigt. jaa 4 månander utan civilisation, här e jag.

clubland - holding me kissing me.  ( jag har fått den fjolligaste musiken på huvudet, det blir en 4a.)