sommar sommar sommar

oh ibland hatar jag Sverige. skulle vara duktig o boka teoriprov , o så finns d inga tider förrens i agusti. ahh. då kommer man typ köra upp i september o me mina nya planer finns d inte alls nått utrymme för d.
idag va ja o min fru iaf duktiga o gjorde halkbanan.jag va nervös o sådär jobbigt fnittrig åt allt, men kul va d.
midsommar blev faktiskt sådär härligt pripps blå aktig som man alltid önskar att den ska bli.  heldag med dans, bullar, stor middag, bastubad o utgång på utö´s backficka. tok skoj!! så skoj att kajsas mobil o plånbok blev stulet. usch, men lite får man offra sig för laget.
så nu jobbar o kör jag bara , o önskar mej till ett land där körsugna ungdomar tillåts ta körkort när dom känner för det.  kanske USA. ahhh
lyssna på Hoffmaestro ft Melo - I´m not leaving now.
kärlek till dej

jobb bloggor

jag sitter på mitt arbete. imorse klev jag upp på tok för tidigt för att lära mig köra personbil i trafik..... aihaoohhah jag är så trött. skulle kunna somna ståendes. kanske ska testa..
imorron åker jag o tesch till utö o satsar på prippsblå midsommar, o sen sandhamn. hallelulja, hur ska min stackars kropp orka?
önskar jag va i ölens hemland o hejade fam nationens stolthet istället......
tack o smack. nu måste ja jobba.
kärlek till den finaste

sommarnätter

62322-24 

Nu e d sommar på riktigt.  efter att ha kommit ut från jobbets dunkla vrå, där man inte kan
avgöra om det är snöstorm eller öken utanför, har jag haft 2 underbara sommardagar. resultatet är ganska vidbränt men ändå.  det är sommar, ein zwei drei krossa Paraguay råder över staden, sena nätter med vännerna, o inget behov av att vara med några andra förutom varandra.
precis sådär som man önskar att de alltid ska vara . inga bråk, utan bara glädje över att ha varandra. speciellt vissa nätter när man nog borde åkt hem, men istället blir ned bunkrad med piggelin o love actually.  Lilla kvinna, va skulle jag ta vägen utan dej?
nu ska jag o la familia ta oss till bryggan för kvällsmat, o sen galet film maraton på skogshäll.
lyssna på nått härligt av Timbuk o rusa runt i lycka.. vad var det ja sa snart kommer morgon duggandet. lycka!


Kärlek till dej

en vecka som fri

62322-23  förbise inte flickan på plakatet som försöker vara söt, det är jag.

Jag är trött.
jag tog studenten för en vecka sen, och jag är fortfarande trött.  kan delvis ha att göra med det faktum att jag sedan den dagen inte fått chansen till  mer än max 5 timmars sömn per natt, o i det inår det att stiga upp i ottan. jag är numera en vuxen kvinna o kan inte fjanta mig som på gymnasiumet . emh.......
Dagarna har bara flugit i väg o nu sitter jag här, en vecka senare. fortfarande tom och utan förmågan att fatta nått över huvudtaget.  men nu e d helg o man kan återgå till vanliga takter.
imorrn e d ICC, Bromma herrarnas numera årliga  fotbollsturnering med avslutande kalas.
Jag är snorig , men ska försöka ta mig dit. 
Nu ska ja nog ta mig o cruisa med dj benno aka frank, dvs frida benno hjerpe som igår, mina damer o herrar, tog körkort! grattis grattis, snart kan vi ha street race. 
               Heja heja Sverige,  mot VM guld.
Candi Staton - You´ve got the love

Kärlek till dej

Den ljusnande framtid är vår

Mein gott! idag är det söndag, hela 2 dagar av förvirring och en stark känsla av tomhet har flygit förbi sedan fredags evenemang. För mina vänner, i fredags tog jag studenten. detta är dagens sanning.
12 jävla år (förlåt) och jag klarade det . riktigt bra dessutom. Förrutom betyg som jag med glädje kan visa för min far så har jag fått med mej en bunt med händelser och minnen, men framför allt vänner som förhoppningsvis aldrig kommer lämna mitt lilla huvud. 
fredagen i sig var kankse den mest intensiva dagen i mitt liv. den enda stunden jag var ensam var när jag försökte duscha bort flakspåren från min kropp. Men med en regnig champagne frukost följt av glädjen när le solei tittade fram runt 10, en nervös lunch och tårar under avslutnings talet till tonerna av the time of your life.. utspringet var gudomligt och vem om inte jag tappar i all glädje en sko.. JA. jag sprang ut från 12 års skolgång med enbart en sko. den andra satt fast i dörrbrunnen.

flaket var det bästa någonsin, så bra att jag inte hade någon styrka kvar i fötterna till mottagningen och traskade omkring barfota. tok mkt gäster hemma och en miljon i tack för alla presenter. kvällen fortsatte med delade känslor och avslutades vid 4 snåret på statoil. en helt sjukt bra dag med andra ord.
Men nu har jag gjort det .- jag har tagit studenten. FY fan vad jag är bra!!
Kärlek 4 varv runt jorden och tillbaka till alla som gjorde dagen till vad den blev.  den 9 juni 2006 kommer jag aldrig att glömma..
Tack för de här åren!  för glädje Las Palmas - Missbruk beivras
Kärlek till dig, ha ett bra liv.

jaa... fredag . jaa

I övermorgon tar jag studenten. det känns piss.. nej fan klockan e över 12, rättning. IMORGON tar jag studenten.. fuck a duck. Snook - Längst fram i taxin, d e så d ska va.
nu ska ja ha ångest, det e ja rätt hyffsad på.


TACK för att du finns F.


du

I have called you children
I have called you son.
What is there to answer
if I’m the only one?
Morning comes in Paradise
Morning comes in light.
Still I must obey, still I must invite.
If there’s anything to say, if there’s anything to do,
If there’s any other way, I’ll do anything for you.

I was dressed embarrassment.
I was dressed in wine.
If you had a part of me, will you take you’re time?
Even if I come back, even if I die
Is there som idea to replace my life?
Like a father to impress, like a mother’s morning dress,
If I ever make a mess, I’ll do anything for you

I have called you preacher, I have called you son.
If you have a father or if you haven’t one,
I’ll do anything for you. I did everything for you.

I'll do anything for you

I did everything for you.


Sufjan Stevens - For the windows in paradise,  for the fatherless in ...lyssna lyssna!
på fredag dör jag.............
kärlek till dej!!

STEFAN

62322-21 stefan o carlos (margharita sisters)

Detta är min vän Stella. hon är ganska shysst och brukar laga mat till mig. det bästa med stella är hennes katt svea och att kan spela piano. annars e hon väl rätt okej.
nu har stella brutit båtbenet för hon va på kalas. men d gör inget för då kan jag hjälpa henne med saker..
I höst ska jag o stella åka till Indien. för det har jag tvingat henne till. Föresten e vi ofödda kusiner, det brukar jag skryta om.
Heja heja stella!