dimmiga dagar

62322-7

Ibland är det bara sådana där hopplösa o menningslösa dagar. idag är en sån dag.
vaknade av känslan att jag omöjligt ens skulle kunna tänka tanken att kliva upp, därför gjorde jag det inte heller. Så idag har jag mest inte gjort någonting, pluggat, fixat lite me projektet o sovit.
Nu väntar jag på ett par OC nedladdningar. ingen skidåkning ikväll heller, men d va nog lika bra d.
En alldeles särdeles viktigt dag med andra ord. Fast jag har i för sig spenderat den med Håkan Hellström i öronen. Finns ingen i denna värld som beskriver tonårsångest som den människan. o eftersom jag fortfarande är tonåring,  får och framför allt kan jag ta åt mig hans magiska ord.
så för den som mår som jag gör idag är Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar sig så mycket att jag hatar mig ett måste.  Eller för all del det mesta av honom.
nu ska jag ta mig igenom ett par sidor om kristendomens framväxt.
Hallelulja!


en kväll

62322-6

Då va d måndag igen.. har inte så mkt nytt att rapportera. har spenderat dagen hängades över ett otal böcker och försökt koncentrera mig. Har varit svårt, tankarna flyger iväg på annat håll.
sitter o lyssnar på Micheal Bubble - I Wanna go home. lite gay men sjukt skön..
har så tokigt mkt plugg närmaste veckan att jag inte vet vart ja ska ta vägen , men det är bara att härda. Den som inte dör härdar, som ledarna på konfat brukade säga.
Dags att dra sig tillbaka till religionens underbara värld, fast jag e trött som en gnu.
Men för den som e pigg o sugen på bra musica finns alltid  Death Cab for Cuties - Summerskin
och Bright Eyes - First day of my life, där för en.


Lycka är bara frånvaro av olycka...


Alla mina vänner är det vackraste jag sett

Söndags kväll... sitter insjunken med te och mina favvo nötter.
Acid House Kings - Will you love me in the morning  ,ljuder över köket.. är inte speciellt trött o de mesta känns ganska lungt för en gångs skull. Tänkte att kvällens ämne skulle vara det viktigaste jag har, hur klyshigt de än må vara, mina vänner. Det finns få i denna värld som förtjänar lika mkt uppmärksammhet el iaf en dedikering i bloggen, som dom.
känner inget behov att nämna några namn dom som känner sig träffade, känner sig träffade. För dessa är de som kan ringa en tisdagsnatt bara för att säga att man ska sova gott, som kollar att man kommit hem säkert, de som man kan skratta och likväl gråta med, de som faktiskt är en lika stor del av familjen som jag själv.
Dom som alltid alltid finns där. För er finns det ingenting annat än kärlek.
Med de orden sätter jag på Smashmouth - Allstar  i all sin ära.
AMEN

fääärdig

Klar!! nu har ja kört runt hela ön o lämnat inbjudningar. men äntligen äntligen är dom ute!
hann med övningskörning o myslunch, så jag e nöjd.... ska snart iväg o vara barnvakt, vilken heldag..
annan spännande information..hmm. är trött på o plugga fast jag inte börjat än. är allmänt ganska trött. Borde kanske kolla järnvärden. Äsch, snart e d stundentperiod o då kommer man iaf inte sova så.
Trots att det är ett efterlängtat påsklov snart med skidåkning så är det vår..o mina sena kvällar på broberget är inte utom räckhåll..snart dags o spela Timbuktu och rusa runt i lycka...

Musik musik för idag: Tiger trap - Supercrush och The Hidden Cameras - Missisauga Goddam...
minitips : The Knife - Silent shout, men då måste man vara på humör, annars är den enbart migrän framkallande....
Idag kommer frida hem, o va jag har saknat henne..


tak över huvudet

En av de bästa sakerna som finns är engagemang.....
idag har jag o amanda jobbat me projektarbetet o intervjuvat grundaren för Tak över huvudet. han var alldeles underbart trevlig o inspirerande. Tak över huvudet går ut på att man genom att köpa ett armband bidrar till att skapa ett bättre förhållningssätt för hemlösa. pengarna går oavkortat till ideella föreningar och kan faktiskt, till skilland från mkt annat, göra en skillnad. På riktigt...

ska skärpa mej o jobba ordentligt med projektet, är bara 2 veckor kvar.. som med allt annat panik. men detta kommer bli bra.
Ska iväg på skivmöte snart, men som alltid behövs lite musik i vardagen.. så idag hejar jag för
The cribs - Another number och The gentle waves - Falling from grace..
För den som vill göra en skillnad rekommenderar jag 
www.takoverhuvudet.nu


Kaffe + musik

62322-5



väckarklockan ringde 6.20, jag klev upp 7.40.. matte har inte alltid varit mitt starkaste ämne. så nu blev det långfrukost istället för tyska. o lite Hello Saferide - Highschool stalker.. någorlunda psykande med ändå helt underbar låt. borde dra mej mot gymnasiumet nu....håller tummarna för en bra dag.
med tanke på bilden ,så läste jag i senaste Åka Skidor följande " Skidåkning är vår religion,  Amen ".. blir nog inte bättre än så!

En helt vanlig tisdag

Efter 4 timmar på Investors bolagstämma känns det som jag har bomull inproppat i huvudet ,samt att en väldigt liten människa hoppar hetsigt upp och ner på det. För utomstående är det ingen skön känsla...
le sculee var kort o koncist idag, inget skoj o rapportera. förrutom att den där obehagliga känslan av att allt närmar sig slutet, kryper allt närmare. egentligen inte så mkt att göra åt saken.
fick precis veta att inbjudningarna inte är klara förrens på fredag, panik..hoppas på folks förståelse.
lyssnar nu på Evermore- It´s too late... riktigt bra..

nu ska ja direkt kopiera en sak från en vän. men jag tycker det förklarar vissa känslostämningar.

"I ain't sayin' you treated me unkind
You could have done better but I don't mind"
Bob Dylan

Amen!

Lördags skräpor

62322-4


Skräp morgon..
Vaknade på tok för tidigt av att jag i nattens förvirrade ögonblick, glömt att dra ner persiennerna... kan meddela att det va inte den bästa starten på dagen....eller fortsättning på natten..
spenderade gårdagskvällen på mysig resturang med uppträdande vänner. gjorde mej mäkta stolt.
fortsättningen tål väl att pratas om en annan gång.. musik blir botemedlet.
just nu snurrar Big Japan - Practical , där allas våran Seth spelar trummor.
Borde styra upp mig själv o dra mot stan. Ska på 19-års middag ikväll o borde köpa både present o klädsel. Halelulja va ja inte är sugen på d.
härligaste låten idag John Mayer - Love song for no one...


say goodnight and go

62322-3

äntligen klar med gay arbetet... somnade vid 3 igår, så vore kankse lämpligt att besöka john blund snart..
 Godnatt visa Coldplay - The scientist


Come up to meet you, tell you I´m sorry. You don´t know how lovely you are


skoj skoj klockan 20.02

Herregud, jag blir chockad av mina egna initsinativ...men nu sitter jag här igen o plinkar på ett arbete om homoadoptioner och dricker kaffe samtidigt som Hello Saferide - Get sick ljuder över rummet..  
borde väl egentligen gå o slänga ihop lite middag men känns som att jag borde få det här avklarat.
Skolan va lika spännande som alltid , hann med en långpromenad o glass på lunchen.
även fast jag är galen i snö säsongen så vore det lite skönt med vår. o sitta på broberget i solnedgången, eller vandra hemåt när det fortfarande är ljust på natten i duggregn.  finns nog ärligt talat inget bättre än när det duggar på morgonen.. allting luktar så speciellt o ser så mycket vackrare ut. eller så är det bara för att man är full och regnet dämpar det bankade huvudet lite..

men imorron är det helg! tänk att det alltid finns saker att längta efter. nu längtar min mage efter mat så det är på tiden att laga lite pasta och lax.
hemligt musik tips är The Crash-Lauren caught my eye...



självdisciplin på hög nivå

62322-1
sla, nina o ja


Ibland kan man faktiskt överaska sig själv o fortsätta med redan påbörjade saker.. händer inte ofta men iaf... nu lider iaf dagen mot sitt slut. lyckades somna förrut så d lär väl inte bli sömn på ett tag. Backen va mindre skoj ikväll, liften pajade efter 2 åk. så sen har jag mest planerat studentskivan. känns som d där kommer bli riktigt bra! bara vi får ut inbjudan snart.
måste fundera ut om ja ska blogga om något betydelsefullt el bara anta att folk är allmänt intresserade av mitt liv.  kan redan nu gissa att d kommer handla mkt om vad ja pysslar med om dagarna o musik.
kan vara bra o skriva av sig lite....

något att rekommendera idag är väl att åka skidor med Such great heights - The Postal service, i öronen.  det e åkglädje d!
ska ta tag i mig själv o plugga lite, nu när jag redan bort prioriterat OC. får ta igen mej på fredagens repris.
Sayonara



hallelulja moment


jaha ja. då ska väl även jag ta tag i mig själv o börja med det nya sättet att få en inblick i totalt främmande människors liv. men för en inblick i mitt liv krävs först en redogörelse om mig själv...
lite lätt summerat är jag väl en halv neurotisk tjej, som spenderar lika mkt tid på fjället som i sängen, alltid med en bra mix av kompisar o musik.
mm d va väl d helt enkelt.. idag är de en halv skräpig dag, redan hemma från skolan o ska snart i väg till backen.. Men ikväll är det OC, halleulja!
satt uppe på tok för sent i natt så kanske ska somna in en stund till the magic numbers.
med tanke på min ypperliga självdisciplin så kan detta vara det första o enda man hör från mej , men man vet aldrig... sov gott !