ditt as! du dränker mina fiskar...

62322-13

Jag vet ,jag vet..jag e en klen kvinna, ytterligare bevis på detta är att jag efter 3 skivor totalt gått in i väggen.  känns som bomull e proppat in i ena örat o som sen valt att stanna i mellanrummet till det andra örat. är helt körd i huvudet med andra ord.
men kvällen som jag hoppas d pratas om blev riktigt bra...
härlig mix av folk, ljuvliga tal, shout out till päpp, the vaseline song kommer aldrig mer vara den samma, bra stripp o transor o självklart underbar personal .. kickis.,. vem hade kunnat ana.

idag har ja iaf spenderat otal timmar med nationellt svenska prov o imorron e d mösspåtagning.. verkligheten börjar komma obehagligt nära.
ska ta d lungt imorron om inte sorbé lockar för mkt,. annars e nästa skiva på söndag..
hur sjukt bra va inte ett herrans liv ikväll?! kan man somna lyckligt efter..somna är nått jag borde göra nu iaf... imorron blir d klänning o mössa. Halelulja!
sång för ikväll : Left Bank - Pretty Ballerina
Kärlek till dej

gay gay tonight

tankarna flyger o fastnar inte riktigt, huvudet dunkar... så här var det inte meningen att ja skulle må samma dag som d smäller.... men gårddagens skiva var svår att lämna o framför allt toppa.herregud. men ikväll så!! schlager o glitter blir direkta motsattsen mot igår.
nu ska jag bege mej mot Skansen för att hinna valla runt några finnar..men imorgon kommer rapport om kvällen. d e en så sjuk känsla när något man gått o längtat efter o planerat för faktiskt ska ske.
musik för dej : The Cribs - You were always the one.
Peace


stressor

gudars..... onsdag kväll..dagen har vart långt, mkt lång. men lite bra saker har hunnits med..
imorgon kväll är första skivan, o ja e inte hundra på utstyrseln än. saken är iaf klar att vi går som spice girls o att ja fått den stora äran att bära Emmas rykte...Halelulja!fast d ska bli sjukt skoj. börjar däremot känna oro för det egna kalaset . hade aldrig kunnat ana att d e så mkt att stå i. men förhoppningsvis löser sig allt utan probs. men nu måste jag få lite sömn för d e en ännu längre dag i morgon...
Jacks Mannequin - Dark blue får le'da mej mot herr blunds värld.
Sov gott!

Jeg glimmer for daj

62322-12

10 dagar till fjälls har passerat.. vad fick jag med mej hem... inga skidor, bra skämt, benhinne inflammation o inte så mkt vila.  men d va en tokigt härlig vecka!" precis vad som behövdes i den där jobbiga perioden innan, på nått sätt känns kommande period lättare. fast o andra sidan kanske det är en lögn, ja tror inte på vila de närmaste 2 månaderna.
 men nu e d bara 2 dagar kvar o sen börjar studentperioden. o på söndag smäller det, kickis hej o hå.,
kan nog bli spännande.  ska snart iväg på ännu ett skivmöte me vännerna. skriver sen..
musik fån veckan, kanske inte min vanliga smak men dom har härliga minnen.. så. Petter- Det går bra nu och Shakira feat Wycleaf Jean - Hips don´t lie

kärlek


avfärd

62322-11


Jag hatar den där känslan av att inte kunna släppa något / någon. att trots att man försöker skjuta bort känslan, så kan den så lätt komma tillbaka. Så grattis till dej, i alla bemärkelser.
Ikväll klockan 22.57 går iaf tåget mot Åre dalen, o imorron e d Jons heliga dag. ska bli skönt med ett avbrott från allt o alla.  förutom crew +.- ett antal.
Har inte riktigt kommit igång med packningen än, kanske vore läge för det snart.
Men när jag återvänder hem till ön hoppas jag på sol,vår o bra sinnesstämning, men framför allt att rusa runt i lycka o d där extremt efterlängtade morgon duggandet.
Uppdateringar från fjällen törs jag inte utlova. det beror på ork o tid. Men musik tills dess att förgylla vardagen med : Le Sport - Tell no one about tonight och The Perisher - My heart.

Kärlek


sova sova

62322-10

För en gångs skull när klockan är cirkus 22.35, är jag trött. Detta känns lika vant som Haleys komet, men är en underbar känsla. vore ljuvligt att somna in utan att ligga o vrida o vända, med alla tankar som far. Projektet är iaf uppställt o färdigt, o ett antal svar på skivan har trillat in. känns som att saker kanske e på väg att lösa sig.. På fredag åker thai o ja iaf till Åre, ska bli så skönt o komma upp.
sköna dagar på stjärtberget i solen, after skin på fjällgården o sena nätter på dippan.. längtar.
men mest längtar jag efter att vila upp mej o va laddad för studentperioden. den e inte utom räckhåll längre. tokigt va tiden rinner iväg.  lyssnar just nu på The Dandy Warhols - Bohemian Linke you och fenomenala The Perisher - Trouble sleeping. Hoppas på att d sistnämda inte stämmer. ..

Love



en såndär 3 aprilare

62322-9

som ensam hushushållare, emh ja, iaf ett par dagar till har man mkt sysslor på gång. idag har jag bland annat tömt diskmaskinen, skakat lakanen, kört en två tvättmaskiner samt att i denna sekund står köttfärssås o puttrar på spisen.  jag skulle nog kunna bli en bra hemmafru, om det var mina planer med livet . Som tur är har jag större planer än så. tyvärr kan jag inte meddela några av dem, då det enbart framkallar enorma andnings svårigheter när jag tänker längre fram i tiden än 9 juni..
För det är datumet då allting antingen smäller eller totalt faller. en dag som denna har jag svårt att förrutspå vad som kommer ske. Herregud va jobbigt det är att bli vuxen...
Men som tur är har jag mina vänner som alla måste gå igenom samma sak..
idag lyssnar jag på Indie Arie - Ready for love. Känns som ett bra val av musik.
nu ska ja fixa lite me köttfärssåsen o tömma tvättmaskinen, för snart kommer Frida hit på myskväll.
Kärlek


Du var aprilhimlen

62322-8


Klockan visar 01.30, och jag är nyss hemkommen från kvällens barnvakteri. finns kanske roligare sätt att spendera en fredags kväll, men nästa vecka kommer jag vara nöjd för mina ekonomiska insatser. eller attans det är näst nästa vecka.. kände att glädjen sjönk. Men om en vecka är vi på väg på ett skumpande tåg mot älskade fjällen. Har snöat in helt på herr Håkan, är bara en sådan vecka kan man tro.
Men denna helg går i projektets tecken, och söndag morgon klockan 9.00 är platsen bullkyrkan, och de hemlösas gudstjänst, som gäller. sen efter tisdagens inlämning är jag fri.
ska nog dra mej mot sängen och hoppas på sömn. vart lite dåligt med det på sista tiden.
med med Förhoppningar och regnbågar och magiskt men tragiskt av allas våran Håkan kanske det kan funka. 

Kärlek